Nyheder
Stenbiderens platte
Min. 6 personer
Hos Stenbideren skal det være enkelt og ligetil når der bestilles mad udefra.
Vi har lavet en moderne platte hvor man både får noget af alt det gode fra tapasbordet, kombineret med en lun hovedret.
Platten er anrettet med 3 foretter samt salat, kuvertbrød og smør. Dertil kommer små hovedretsfade som man sender rundt undervejs.
Ring og hør nærmere for samsætningen af platten og tilhørende hovedret.
Prisfra229kr.
Læs mere i
Stenbiderens Luksus tapas
Min. 6 personer
Luksus tapas er en videreudvikling af vores tarditionelle Tapas anretning: Als rundt,
og i denne ud gave er der skruet op for både indhold og variationer.
Tapas fadene består stadig af nøje udvalgte pølser fra Als pølser, gode oste fra naturmælk,
hjemmelavede tilbehør og dip og hjemmebagte kuvertbrød med maltmel fra Skærtoftmølle.
Blinis og rogn som altid er en del af vores tapas er naturligvis også med i luksusudgaven.
Derudover kommer der spanske pølser, specialiteter og oste, samt et dessertelement.
Den ultimative tapas oplevelse med hjemmelavede produkter
tilbehør som følges med gode specialiteter både fra Als og middelhavet.
Nøje udvalgt til en aften i hyggens tegn
Prisfra289kr.
Læs mere i
Forårsmenuen
Min. 8 personer
Let og indbydende buffet med både kød, fisk og salat
Der er både 2 foretter og 2 slags kød på denne buffet.
Pris365kr.
Læs mere i
Oksemørbraden
Min. 8 personer
En klassisk buffet med oksemørbrad og kraftig sauce.
Perfekt til festen eller en stor familie middag.
Forretten Als rundt tallerken er inspireret af vores menu Als rundt
og skaber et rigtig godt inddtryk af
de fantastiske vare der findes på og omkring Als
Pris389kr.
Læs mere i
Om Stenbideren
Stenbideren er stiftet i starten af 2022 og det gjorde jeg fordi jeg syntes vi mangler en ny vinkel på den måde vi får catering mad på.
Jeg holder utrolig meget af Sønderjylland og er selv født og opvokset hernede i et gammelt gendarmhus nær skov og strand.
Jeg er vokset op med oplevelsen om at de forskellige egne hernede har et traditionsrigt udvalg af både retter og opskrifter som man ikke ser
mage til, ret mange andre steder i Danmark.
Dem tager jeg til mig og bruger når jeg udvikler mine retter til mit menukort, lige såvel som mine produkter gerne er hentet lokalt.
Jeg syntes Sønderjylland har så meget at byde på og jeg har gjort det til min mission at samle det bedste og kombinere disse produkter så i som kunder får smagt de muligheder jeg ser som fagmand med snart 20 år i kokkefaget
Fagligt solidt håndværk og stærke traditioner er et fornuftigt udgangspunkt når der skal tilberedes god mad !
Tilbage til forsiden